donderdag 11 augustus 2011

Weer terug

Vallon Pont d'Arc in de Ardéche

Na 4 weken even weg te zijn geweest uit Blogland voeld het weer als thuiskomen.
Hiervan zijn we 2 weken op vakantie geweest in Frankrijk, eerst een week in de Ardéche en daarna een week in de Auvergne. Het weer was prachtig, de natuur overweldigend en de rust heerlijk. Samen met mijn ouders hebben we genoten van de mooie dorpjes, de bergpassen, zonnenbloemvelden, de wijn en het stokbrood met de Franse kaasjes en vooral van elkaars gezelschap.


Route Gorges De L'Ardéche


Een aantal weken voor onze geplande vakantie kreeg mijn vader het verschrikkelijke nieuws te horen dat hij prostaat kanker heeft. Ik hoef denk ik niet uit te leggen hoe erg we allen hiervan geschrokken zijn. Toch wilde mijn ouders eerst graag mee naar Frankrijk en de operatie uitstellen. Volgens de uroloog kon dat ook en daarom was het zo fijn om samen te zijn. Maandag a.s. gaat hij dus naar het ziekenhuis en terwijl ik dit aan jullie schrijf voel ik angst en verdriet dat mijn vader dit moet overkomen. Hij betekend alles voor mij en ik hoop met heel mijn hart dat het goed komt met hem. Want hij is de liefste vader en opa die ik ken, is een goed mens en is pas 67 dus willen we nog lang van hem genieten.


De Franse Fermette met zwembad wat een paradijsje

De vakantie heeft afleiding gegeven en nu ik weer thuis ben en al jullie leuke post over vakantie, brocante en persoonlijke verhalen weer lees stemt dat je gevoel en gedachten ook weer positief. Want hoop dat het goed komt moet je altijd houden.

Lieve meiden, het is ook weer fijn om terug te zijn.

Lieve Groet,
Yvonne

10 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Hoi Yvonne,

Wat een spannende tijd gaan jullie tegemoet...je hoort regelmatig dat het goed afloopt, maar je vraagt je vooraf natuurlijk altijd af of dat bij je vader ook het geval is!

Gelukkig hebben jullie samen heerlijk kunnen genieten van het mooie Frankrijk!

Veel sterkte met alles! Lieve groet, Ingrid

Miss M zei

O jeetje, lieve Yvonne, ik hoop dat het goed gaat aflopen met je vader. Wat fijn dat hij toch nog meekon naar Farnkijk. Ik kan me voorstellen dat je dan dubbel zoveel van elkaar geniet!
Sterkte met alles en laten we duimen op een goede afloop!

Lieve groet, Marjolijn.

Eefies day zei

Wat fijn dat je de vakantie met elkaar zo genoten hebt en wat goed van jullie om er voor elkaar te zijn ook juist op dit moment.
Ik wens jullie heel veel sterkte en hoop dat het allemaal goed mag komen.

Een lieve groet,Éefie

lia zei

Hoi Yvon, Wat fijn dat je ouders samen met jullie de vakantie konden doorbrengen. Dat geeft voor iedereen toch de nodige afleiding. En ik wens jullie heel veel sterkte met je vader. En het gaat gewoon goed komen hoor....

liefs Lia
Bedankt voor je lieve reactie.

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

Welkom weer thuis las je post en ben blij dat jullie lekker met ze alle hebben genoten ... word een spannende tijd met je pa en wens jullie allemaal veel sterkte .... lieve groet rosita

Claudia zei

Fijn dat jullie zo'n mooie tijd achter de rug hebben, hopelijk voldoende kracht opgedaan voor de komende tijd, sterkte!

Thuis bij Tjits zei

wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben samen met je ouders in Frankrijk.
ik wens je veel sterkte voor de komende tijd!

lieve groetjes, Tjits

Tanja zei

Fijn dat jullie nog even genoten hebben, geloof me deze vakantie zal ondanks het weten een hele mooie herinnering voor je zijn.

Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd, het zal niet makkelijk worden. Sorry maar mijn eigen ervaring komt nu even naar boven.

Liefs
Tanja

Linda zei

Wat fijn dat jullie zo'n heerlijk vakantie hebben gehad met elkaar. Dat is echt goud waard. Ik ben daar ook al eens geweest en het is zo mooi. Maar goed, nu spannende tijden voor jullie en je vader. Helaas zitten wij ook in zo'n situatie met darmkanker. Dus ik weet heel goed hoe je je nu voel. Heel veel sterkte gewenst en hopen op de beste afloop. Positief blijven (maar dat is soms ook best moeilijk).

Fijn weekend. Groetjes, Linda

Bizzy @ home zei

Ondanks dit nieuws hebben jullie toch een fijne vakantie gehad. Mooi hè, de gorges du l'Ardeche.

Sterkte de komende tijd!
Lieve groet, Renny